Wat zijn onze openingsuren?

Daar wij in ons atelier in Zeebrugge grotendeels producten op bestelling maken, maar ook in-huis workshops en demonstraties geven en daarenboven regelmatig op beurzen staan, opleidingen volgen en op verplaatsing werken, zijn onze openingstijden variabel. U kunt onze openingsuren wekelijks vinden op onze website en op social media.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn proberen we uiteraard zoveel mogelijk in de zaak aanwezig te zijn.

Voor een bestelling, hoe klein ook kunt u ons steeds telefonisch bereiken op +32(0)468.41.08.41 of via email op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Is Van Nueten Chocolates een winkel waar iedereen kan kopen of betreft het eerder een besloten atelier?

Van Nueten Chocolates in Zeebrugge is een atelier dat voor het grootste deel sculpturen en pralines op bestelling maakt zowel voor particulieren als voor bedrijven, horeca, enz. Echter daar wij zoveel mogelijk de ambacht van chocolatier willen uitdragen naar het publiek is iedereen meer dan welkom om een kijkje te komen nemen als we aan het werk zijn, te proeven van de pralines die we beschikbaar hebben op dat moment en indien gewenst een doosje pralines of een sculptuur aan te kopen. Tevens voorzien we workshops, demonstraties en initiaties om de bezoekers te laten kennismaken met chocolade- en suikerbewerking en met het beroep van chocolatier in het algemeen.

Hebben jullie een vast gamma aan pralines waaruit gekozen kan worden?

Daar we geen echte winkel in de ware zin van het woord zijn en we dus geen uitgebreid gamma aan pralines permanent voorradig hebben, proberen we in ons atelier steeds minstens een 5-tal verschillende pralines van het moment aan te bieden. De bezoeker kan altijd proeven en een keuze maken tussen de verschillende soorten die worden aangeboden in een luxe pralinedoosje. Dit heeft als voordeel dat er bij ons steeds nieuwe smaken en vormen te ontdekken zijn. Wij maken ook pralines op bestelling, zelfs voor kleine hoeveelheden. Indien u dol bent op een bepaalde praline die u ooit bij ons geproefd heeft, vraag er gerust naar en we maken ze speciaal voor u.

Bieden jullie gepersonaliseerde producten aan voor iedereen?

Onze klanten variëren van bedrijven, horeca, clubs, event organisaties, scholen, enz. tot particulieren. Zo creëren we bijvoorbeeld voor restaurants exclusieve pralines die enkel te verkrijgen zijn in de zaak van onze opdrachtgever. Er zijn steeds oplossingen voor ieders budget. Wilt u pralines met uw eigen logo, speciale vorm of smaak, kom gerust langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook voor sculpturen in suiker of chocolade gaan wij geen uitdaging uit de weg.

Hebben jullie glutenvrije pralines, wat met allergieën?

Het merendeel van onze pralines is glutenvrij, doch voor alle zekerheid bij ons navragen kan nooit kwaad. Laat het ons gerust weten indien u allergieën hebt of bepaalde bestanddelen niet mag eten. De hoogste standaard qua hygiëne en voedselveiligheid en een permanent systeem van kwaliteitscontrole moeten maken dat Van Nueten Chocolates garant staat voor de hoogste kwaliteit voor wat betreft zijn producten.

Openingsuren

Onze minimale openingstijden voor week 12/2020

  • Ma 17/03: Open 10.00 - 18.00
  • Di 18/03: Open 10.00 - 18.00 
  • Wo 19/03: Open 10.00 -18.00
  • Do 20/03: Open 10.00 - 18.00
  • Vr 21/03: Open 10.00 - 18.00
  • Za 22/03: Atelier gesloten 
  • Zo 23/03: Atelier gesloten 

 Andere uren mogelijk na afspraak.