Onze ambachtelijke in het eigen atelier gemaakte pralines zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben de meest verfijnde smaken. Door de soms gewaagde combinaties van texturen en smaken beleeft u als het ware een ontdekkingstocht in de boeiende wereld van de beste Belgische chocolade met exotische en verrassende tinten. U kunt zoveel combineren als u wenst, want aan de creatie en productie van iedere individuele praline wordt bijzonder veel aandacht besteed door ons team.

Voor onze zakelijke klanten creëren wij exclusieve, unieke en gepersonaliseerde ‘signature infusion pralines’ op maat, zowel qua smaken als qua vorm. Samen met de klant worden smaken, vormen en kleuren gekozen en getest net zolang tot een consensus voor het perfecte eindresultaat is bereikt vooraleer in productie te gaan.

Tevens maken wij hoogkwalitatieve, zo gewenst meerkleurige logo-pralines in verschillende vormen en smaken.

Wij maken middelgrote, grote, tot zelfs op ware grootte chocolade sculpturen op maat van de klant, zowel als eigen creaties in chocola volgens thema. Elke aanvraag voor een gepersonaliseerd stuk doorloopt een proces. We bespreken met de klant de mogelijkheden en het budget en maken volgens een gepland schema uw sculptuur volledig naar wens. Al onze chocolade sculpturen zijn gegarandeerd voor 100% gemaakt uit hoogkwalitatieve chocolade, zonder dragende structuren binnenin en blijven tamelijk lang eetbaar indien bewaard onder de juiste omstandigheden.

Wilt u eens iets anders voor uw feestdecoratie, of een gepersonaliseerd kunstwerk in suiker, wij maken het voor u. Al onze suikerstukken zijn eetbaar. Het grote voordeel is dat de sculpturen een langere tijd kunnen bewaard worden als decoratiestuk. Contacteer ons gerust om de mogelijkheden met ons door te nemen.

Openingsuren

Onze minimale openingstijden voor week 12/2020

  • Ma 17/03: Open 10.00 - 18.00
  • Di 18/03: Open 10.00 - 18.00 
  • Wo 19/03: Open 10.00 -18.00
  • Do 20/03: Open 10.00 - 18.00
  • Vr 21/03: Open 10.00 - 18.00
  • Za 22/03: Atelier gesloten 
  • Zo 23/03: Atelier gesloten 

 Andere uren mogelijk na afspraak.